• 0032 496 923 556
  • nadine.doms@hotmail.com

Openingsuren

Iedere dag zijn wij open van 7u30 tot en met 18u00.
We zouden het leuk vinden een 15min voor sluitingstijd aanwezig te zijn zodoende we in alle rust de nodige informatie kunnen geven.

We vragen u om uw kind voor 11u00 te brengen en anders na 12u00 zodat we een rustig eetmoment kunnen garanderen voor de kinderen die al reeds aanwezig zijn in de opvang. Wordt uw kind na 12u00 gebracht, dan dient deze al gegeten te hebben. Zo dient uw kind ook ’s morgens al gegeten te hebben voor deze naar de opvang komt.

Wanneer uw kind wegens bepaalde omstandigheden (ziekte, ect.) niet naar de opvang komt, gelieve dit dan voor 9u00 te laten weten. Dit mag via elk mogelijk kanaal (telefonisch, via een bericht, via mail). Op deze manier heeft de opvang tijdig een overzicht van het aantal aanwezige kinderen. Bovendien geeft ons dit de mogelijkheid de activiteiten van de dag zo optimaal mogelijk voor te bereiden en uit te voeren.

Bij laattijdig ophalen (na 18u00) wordt er per beginnend kwartier een supplement van €15,- aangerekend.

Indien iemand anders, dan gewoonlijk, uw kind komt afhalen, gelieve ons dit dan vooraf te melden.

  •  Sluitingsdagen en jaarlijkse vakanties

 

Kinderdagverblijf Your Little Star is gesloten op iedere officiële feestdag met eventueel bijhorende brugdag als deze in het weekend valt.

Verder zijn wij gesloten tussen kerst en nieuwjaar, 1 week tijdens de paasvakantie en 2 weken in juli.